Πολύ κοντά στην Μοντερέι ο Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή παρουσιάζουν ως δεδομένη τη συμφωνία του με τη Μοντερέι.
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στο Μεξικό, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των Ραγιάδος.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αργεντίνικα Μέσα, ο Αλμέιδα έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της μεξικανικής ομάδας και απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση. Ο γνωστός δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Μετά την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ και την κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα, ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για μια νέα απαιτητική αποστολή. Η Μοντερέι βλέπει στο πρόσωπό του τον προπονητή που μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του μεξικανικού ποδοσφαίρου.






