INAEK

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ: Θλάση στον δικέφαλο ο Κωνσταντέλιας

Θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού υπέστη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/11) επιβεβαίωσε το πρόβλημα, με τον ταλαντούχο παίκτη να τίθεται εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Ο Κωνσταντέλιας δεν θα είναι διαθέσιμος για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, ενώ αναμένεται να απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με Κηφισιά (εντός), Μπραντ (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός).

Η απουσία του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποτελούσε βασικό γρανάζι στη δημιουργία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το ζητούμενο πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι να προλάβει ο Κωνσταντέλιας τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με τον Άρη, για Κύπελλο και Πρωτάθλημα, τα οποία ακολουθούν στα γήπεδα «Κλεάνθης Βικελίδης» και Τούμπα αντίστοιχα.

Η κατάσταση του παίκτη θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, με στόχο να διαπιστωθεί η ακριβής διάρκεια της αποχής του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«O Γιάννης Κωνσταντέλιας υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (10.11), η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ προς β’ βαθμού στον δεξί δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε