Πήρε εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ο Λεβαδειακός
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε ότι οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Οι φίλοι του Λεβαδειακού θα φιλοξενηθούν στη θύρα 7 του γηπέδου.
Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών (22/12, 18:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη θύρα 7 του γηπέδου. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο (ΕΔΩ)“.






