Πέδρο Πόρο: «Εμείς θέλουμε να μείνει ο Ποστέκογλου»
Την πλήρη στήριξή τους στον Άγγελο Ποστέκογλου εκφράζουν οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ, με τον Πέδρο Πόρο να δίνει το πιο ξεκάθαρο μήνυμα για την επιθυμία τους να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.
Η εικόνα στα αποδυτήρια της Τότεναμ είναι ξεκάθαρη: οι ποδοσφαιριστές θέλουν να συνεχίσουν με τον Άγγελο Ποστέκογλου. Αν και αυτό είχε διαφανεί ήδη από τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από διαρροές, τώρα επιβεβαιώνεται δημόσια. Ο Πέδρο Πόρο, σε συνέντευξή του, μίλησε ανοιχτά για το κλίμα στην ομάδα και την επιθυμία όλων να παραμείνει ο Αυστραλός τεχνικός στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Το να συνεχίσει εδώ, θα είναι καλό για όλους μας στα αποδυτήρια. Έχει φτιάξει μία ενωμένη ομάδα. Και μην ξεχνάμε πως όλοι οι προπονητές θέλουν χρόνο.
Δεν πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτός είναι που σε οδήγησε να κερδίσεις ένα τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικό.
Δεν θα πω ψέματα, με έχει επηρεάσει που βλέπω πως γράφουν πως ίσως φύγει. Είμαι κοντά του. Είναι σημαντικός για εμένα και εξαιτίας του, παίζω το καλύτερό μου ποδόσφαιρο, τα τελευταία δύο χρόνια. Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του!»






