INAEK

«Πάτησε» Στοκχόλμη η Εθνική για το αυριανό μεγάλο φιλικό με τη Σουηδία

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Στοκχόλμη, όπου την Πέμπτη (4/6) θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία στο πρώτο από τα δύο δυνατά φιλικά της τεστ.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά έναν κύκλο δυνατών και ιδιαίτερα απαιτητικών φιλικών αναμετρήσεων, με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να βρίσκεται ήδη σε σκανδιναβικό έδαφος.

Η «γαλανόλευκη» αφίχθη στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, τη Στοκχόλμη, το μεσημέρι της Τετάρτης, με το κλίμα στις τάξεις των διεθνών να είναι εξαιρετικό και τη συγκέντρωση να βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί το πρώτο από τα δύο μεγάλα τεστ που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το διάστημα. Το τεχνικό επιτελείο αντιμετωπίζει αυτά τα παιχνίδια με απόλυτη σοβαρότητα, καθώς προσφέρουν την ιδανική ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, αλλά και για τη συνολική προετοιμασία της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στη League A του Nations League, που ξεκινούν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα και η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης

Η πτήση που μετέφερε το ελληνικό κλιμάκιο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης γύρω στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), με τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό να μεταβαίνουν άμεσα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν, πριν από την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς.

Η σέντρα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στη Σουηδία και την Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουνίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης δοκιμασίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη, προκειμένου να στρέψει την προσοχή του στο επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι προετοιμασίας.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα