INAEK

ΠΑΟΚ: Σήμερα το βράδυ φτάνει στην Θεσσαλονίκη ο Γιακουμάκης

Ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ξεκινώντας το ταξίδι από το...

Ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ξεκινώντας το ταξίδι από το Μεξικό με προορισμό τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γιακουμάκης θα φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη το βράδυ, μετά από πτήση με ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη, και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Η εκτίμηση είναι ότι η άφιξή του θα γίνει περίπου στις 22:00, όπου θα τον περιμένουν εκπρόσωποι του «δικεφάλου του βορρά».

Μετά την άφιξή του, ο διεθνής επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Γιακουμάκης αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα επισημοποιήσει τον δανεισμό του από την Κρουζ Αζούλ.

Η συμφωνία προβλέπει ενοίκιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβάλει ο ΠΑΟΚ στην μεξικανική ομάδα, ενώ υπάρχει και ρήτρα αγοράς που θα επιτρέψει στον ελληνικό σύλλογο να αποκτήσει οριστικά τον παίκτη στο μέλλον.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα