INAEK

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Λιβάι Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του Σίριλ Ντέσερς

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σίριλ Ντέσερς φέρνει τον Παναθηναϊκό στην αναζήτηση επιθετικού, με τον Λιβάι...

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σίριλ Ντέσερς φέρνει τον Παναθηναϊκό στην αναζήτηση επιθετικού, με τον Λιβάι Γκαρσία να προτάσσεται ως πιθανή λύση.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ, ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, που αγωνίζεται σήμερα στη Σπαρτάκ Μόσχας, έχει προταθεί στην ομάδα των Πρασίνων. Ο τραυματισμός του Σίριλ Ντέσερς ανοίγει την πόρτα για την αγορά επιθετικού και ήδη το πρώτο σενάριο προέρχεται από το εξωτερικό.

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο μεταγράφηκε πριν έναν χρόνο από την ΑΕΚ στη Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 18,7 εκατ. ευρώ. Στη ρωσική ομάδα, ωστόσο, η επένδυση φαίνεται να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα η Σπαρτάκ να είναι ανοικτή σε δανεισμό του παίκτη υπό όρους.

Σύμφωνα με τον Κονούρ, ο Λιβάι Γκαρσία φέρεται να “ταιριάζει στα θέλω” του προπονητή Ράφα Μπενίτεθ. Η Σπαρτάκ φέρεται να εξετάζει δανεισμό με υψηλό ενοίκιο, ρήτρα αγοράς και πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του, που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τη φετινή σεζόν, ο Λιβάι Γκαρσία μετράει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Παναθηναϊκό αν προχωρήσει η μεταγραφή ή ο δανεισμός του.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα