Πάφος – Μονακό: Τα highlights του αγώνα (vid)
Η Πάφος εντυπωσιάζει με το 2-2 κόντρα στη Μονακό
Η Πάφος απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 από τη Μονακό, συνεχίζοντας να αφήνει θετικές εντυπώσεις στη διοργάνωση.
Αν και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει δεύτερη σερί νίκη, ο βαθμός που πήρε ανέβασε την ομάδα της Κύπρου στην 23η θέση με 6 βαθμούς, ενώ η Μονακό έμεινε στην 22η. Οι Μονεγάσκοι είχαν ιδανικό ξεκίνημα, ανοίγοντας το σκορ στο 5ο λεπτό με ωραίο συνδυασμό: ο Ακλιούς έδωσε στον Μιναμίνο για το 1-0. Η Πάφος προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά το πλασέ του Άντερσον στο 7’ σταμάτησε στο δοκάρι.
Η πίεση της Πάφου απέδωσε καρπούς στο 19’, όταν ο Νταβίντ Λουίζ με εντυπωσιακή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, σημειώνοντας γκολ στη διοργάνωση έπειτα από οκτώ χρόνια. Στο 26’, όμως, ένα τραγικό λάθος του Μιχαήλ επέτρεψε στον Μπαλογκάν να γράψει το 2-1 υπέρ της Μονακό. Ο γκολκίπερ της Πάφου κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο 49’ με μεγάλη επέμβαση σε νέο πλασέ του Μπαλογκάν.
Στα τελευταία λεπτά, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε ξανά και στο 88’ ήρθε η ισοφάριση. Μετά από σέντρα του Ορσιτς, ο Σαλισού με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στην Πάφος.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα εδώ:






