INAEK

Ομόνοια: Διερευνητική επαφή με Παναθηναϊκό για τον Τάσο Μπακασέτα

Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα, η Ομόνοια πραγματοποίησε τηλεφωνική επαφή με τον Στέφανο Κοτσόλη για να διερευνήσει τις προϋποθέσεις απόκτησης του Τάσου Μπακασέτα.

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας MeridianSports.cy, η κυπριακή ομάδα προχώρησε σε μια πρώτη, διερευνητική κίνηση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, επικοινωνώντας απευθείας με τον αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Στέφανο Κοτσόλη.

Σκοπός της επαφής ήταν να διαπιστωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις μιας πιθανής μετακίνησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ομόνοια εξετάζει το ενδεχόμενο να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, με τους «πράσινους» να αναλαμβάνουν το υπόλοιπο ποσό της αποζημίωσης, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα