INAEK

Ολυμπιακός: Έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Ποντένσε και Έσε

Με τους Ντάνιελ Ποντένσε και Σαντιάγκο Έσε να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να τίθενται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με δύο πολύ σημαντικές επιστροφές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (17/5) μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ στην ALLWYN Arena.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε με ικανοποίηση τους Ντάνιελ Ποντένσε και Σαντιάγκο Έσε να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του για την αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η παρουσία των δύο βασικών στελεχών της «ερυθρόλευκης» ενδεκάδας φάνταζε εξαιρετικά αμφίβολη τις προηγούμενες ημέρες. Ο Ποντένσε ακολουθούσε ειδικό πρωτόκολλο μετά τη διάσειση που υπέστη, ενώ ο Έσε ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον μηρό.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα