Ολυμπιακός: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Πασχαλάκη
Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος τραυματίστηκε και η κατάστασή του φαίνεται σοβαρή, αν και απαιτούνται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για επιβεβαίωση.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας αντιμετωπίζει τραυματισμό που δεν μοιάζει επιπόλαιος, ενώ η ομάδα περιμένει τα ιατρικά αποτελέσματα για να καθοριστεί η ακριβής σοβαρότητα. Εάν η ανησυχία επιβεβαιωθεί, ο Ολυμπιακός ίσως χρειαστεί να δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα τον Μπότη, δεδομένου ότι ο νεαρός Κουράκλης από την Ακαδημία αποτελεί τον τρίτο τερματοφύλακα στη λίστα.
Σημειώνεται ότι ο Μπότης δεν είχε συμπεριληφθεί προηγουμένως στη λίστα, καθώς θεωρείται ξένος παίκτης λόγω της παρουσίας του στην Ίντερ από τα 15 έως τα 18 χρόνια, τα οποία απαιτούνται για να θεωρηθεί γηγενής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.






