Ολυμπιακός: Ανακούφιση με Ρέτσο ενόψει της ρεβάνς με τη Ναϊμέγκεν
Θετικά είναι τα νέα για τον Παναγιώτη Ρέτσο στον Ολυμπιακό, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τη Ναϊμέγκεν δεν φαίνεται να κρύβουν κάτι σοβαρό.
Ο διεθνής στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, προκαλώντας ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς που θα κρίνει την πρόκριση στα play off του Champions League.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές, καθώς οι ενοχλήσεις του Ρέτσου αποδίδονται στην κόπωση και όχι σε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.
Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας αμυντικός θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στη Ναϊμέγκεν.
Επιστρέφει και ο Έσε
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τον Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος παρουσιάζει συνεχή βελτίωση στην αγωνιστική του κατάσταση.
Έτσι, ο Μεντιλίμπαρ εκτιμά ότι θα έχει περισσότερες λύσεις ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς, όπου οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα play off του UEFA Champions League.






