INAEK

Οικογενειακή χαρά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη – Περιμένει τον πρώτο του εγγονό!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να βιώσει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του,...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να βιώσει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, καθώς αναμένεται να γίνει παππούς για πρώτη φορά.

Ο γιος του, Γιώργος Μελισσανίδης, και η σύζυγός του, Σίσσυ Κωνσταντινίδη, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, και μάλιστα πρόκειται για αγόρι. Το χαρμόσυνο νέο έχει φέρει ενθουσιασμό στην οικογένεια Μελισσανίδη, με τον Δημήτρη να δηλώνει απόλυτα συγκινημένος και ανυπόμονος για την έλευση του πρώτου του εγγονού.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Μελισσανίδης

Ο μελλοντικός πατέρας, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, εκπέμπει απόλυτη χαρά και ικανοποίηση για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ο γάμος του με τη Σίσσυ Κωνσταντινίδη τελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ η Σίσσυ είναι κόρη του γνωστού διεθνούς φήμης χειρουργού Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη.

Οι πιο κοντινοί του άνθρωποι αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες μιλά διαρκώς για τη γέννηση του εγγονού του και δεν κρύβει τη συγκίνησή του.

Ο «Τίγρης» της ΑΕΚ ετοιμάζεται να ζήσει μια νέα εμπειρία, αυτή του παππού, και το περιβάλλον του τον βλέπει να λάμπει από χαρά, περιμένοντας την άφιξη του μικρού Μελισσανίδη που αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούνιο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα