INAEK

Ο Τούχελ ξεκαθαρίζει: «Ανοιχτή πόρτα για όλους στην Εθνική Αγγλίας – Ο ανταγωνισμός μόλις άρχισε»

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε ότι η πόρτα της Εθνικής Αγγλίας παραμένει ανοιχτή για κάθε ποδοσφαιριστή με ποιότητα και χαρακτήρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Τόμας Τούχελ, ξεκαθάρισε πως κάθε ποδοσφαιριστής με ποιότητα και χαρακτήρα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας ότι η πόρτα της ομάδας «παραμένει πάντα ανοιχτή».

Ο Γερμανός προπονητής, που υιοθετεί μια σταδιακή προσέγγιση για τη δημιουργία της νέας Αγγλίας, διατήρησε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ των αγώνων με Ανδόρα και Σερβία, αφήνοντας ωστόσο εκτός ονόματα-«βαριά χαρτιά», όπως οι Τζουντ Μπέλινγχαμ και Φιλ Φόντεν, αλλά και τους τραυματίες Χάρι Κέιν, Ρις Τζέιμς και Νόνι Μαντουέκε.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, η επιλογή του δικαιώθηκε, καθώς τα «Τρία Λιοντάρια» επικράτησαν με 3-0 της Ουαλίας στο Γουέμπλεϊ, πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στους Ουαλούς.

«Προς το παρόν, το θέμα είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο στρατόπεδο. Ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει και το αξίζουν αυτοί που είναι εδώ.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στους αγώνες με τη Σερβία και την Ανδόρα αξίζουν να είναι στην ομάδα. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.

Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για οποιονδήποτε. Εναντίον της Ουαλίας κάναμε τέσσερις αλλαγές, όμως όλοι έπαιξαν με την ίδια ενέργεια και αφοσίωση.

Η υποψηφιότητα για την Εθνική είναι πάντα ζωντανή, και υπάρχει πάντα χώρος για κορυφαία ποιότητα και χαρακτήρα. Είμαστε στον Οκτώβριο – προχωράμε βήμα βήμα».

Ο αρχηγός της ομάδας, Ντέκλαν Ράις, αναφέρθηκε στις απουσίες των αστέρων της Αγγλίας, εκφράζοντας την επιθυμία του να τους δει ξανά στην αποστολή:

«Είμαστε μια απίστευτη ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Αυτό που έχουν κάνει με τη φανέλα της Αγγλίας είναι εκπληκτικό. Ανυπομονώ να τους έχουμε πάλι μαζί μας».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα