INAEK

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή του αγώνα με την Κηφισιά λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την Κηφισιά (25/1) χρησιμοποιώντας το “Joker right”, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση του δικαιώματος αναβολής αγώνα («Joker right») που παρέχεται στις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Με αυτό το μέτρο, η ομάδα ζητά να αναβληθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, προγραμματισμένη για τις 25 Ιανουαρίου, λόγω των παράλληλων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Το αίτημα έρχεται καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα: με τη Ρεάλ Μπέτις στην Τούμπα (22/1) και με τη Λυών στη Γαλλία (29/1). Η αναβολή της αναμέτρησης με την Κηφισιά δίνει στην ομάδα χρόνο να επικεντρωθεί στις ευρωπαϊκές προκλήσεις χωρίς πίεση.

Η ίδια διαδικασία είχε χρησιμοποιηθεί νωρίτερα και από τον Ολυμπιακό, όταν η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω του αγώνα Champions League με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Κηφισιά ΠΑΟΚ