INAEK

Ο Πανσερραικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζεάν-Μπαπτίστ Λεό

Ο Πανσερραϊκός ενισχύθηκε με τον Ζεάν-Μπαπτίστ Λεό, πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζοντας τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Την απόκτηση του Ζεάν-Μπαπτίστ Λεό ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, συνεχίζοντας δυναμικά την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Ο Γάλλος φορ είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην ομάδα της Ηπείρου μετά από τρία χρόνια. Ο 29χρονος επιθετικός κατέγραψε 19 συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τον ΠΑΣ, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ σε λίγο παραπάνω από 900 αγωνιστικά λεπτά.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Leo Jean-Baptiste, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Leo είναι γεννημένος στις 03/05/1996 στον Άγιο Μαρτίνο. Αγωνίζεται ως επιθετικός, σε όλες τις θέσεις, έχει ύψος 1.92 και από το 2018 αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα με μια παρένθεση 1,5 έτους στην Ρίγα. Με τον ΠΑΣ είχε 103 συμμετοχές, 17 γκολ και 13 ασίστ.

Νωρίτερα αγωνίστηκε στα Χανιά και στην Γαλλία με την Σοσό.

Λεό, καλώς ήρθες στην οικογένεια των λιονταριών».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα