INAEK

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και παρέμεινε στο -5 από την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου, μειώνοντας τη διαφορά από την ΑΕΚ.

Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Απόστολος Νικολαΐδης, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε αποτελεσματικότητα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «πρασίνων», παραμένοντας στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 33ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μαρτίνς και φάση διαρκείας, ο Γεντβάι έκανε σοβαρό λάθος και ο Μαρτίνς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για το 0-1.

Λίγο πριν την ανάπαυλα (45+1’), ο Ροντινέι με όμορφη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το 0-2, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε προϋποθέσεις, όμως βρήκε απέναντί του έναν σταθερό Τζολάκη, που κράτησε το μηδέν.

Οι «πράσινοι» είχαν κάποιες καλές στιγμές με Καλάμπρια, Πελίστρι και Μπακασέτα, χωρίς όμως να καταφέρουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους αλλά και στη διάρκεια του αγώνα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας, με αποδοκιμασίες και συνθήματα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα