INAEK

Νίκησε την Ακτή Ελεφαντοστού με ανατροπή η Γερμανία

Σημαντική νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Γερμανία, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού για...

Σημαντική νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Γερμανία, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, σε ένα ματς που είχε ένταση, ρυθμό και δραματικό φινάλε.

Η Ακτή Ελεφαντοστού μπήκε πιο αποτελεσματικά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30ό λεπτό με τον Κεσί, αιφνιδιάζοντας τη γερμανική άμυνα. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους, η ομάδα από την Αφρική διατήρησε τον έλεγχο σε αρκετά διαστήματα και έφτασε μάλιστα κοντά και σε δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία ανέβασε στροφές και προσπάθησε να αντιδράσει, με το παιχνίδι να γίνεται πιο ισορροπημένο και τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο καθοριστικός παράγοντας της αναμέτρησης ήταν ο Ούνταφ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στο 68ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα (1-1), ενώ στις καθυστερήσεις (90+4’), μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ενμέτσα, ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 2-1.

Στα τελευταία λεπτά, η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε την πίεσή της και την ποιότητα των αλλαγών της, φτάνοντας σε μια πολύτιμη νίκη που της δίνει σημαντικό προβάδισμα στον όμιλο. Η Ακτή Ελεφαντοστού, παρά την καλή της εικόνα, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα