INAEK

Νίκησε στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Stoiximan Super League πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 2-0 του...

Ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Stoiximan Super League πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού και, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το δεύτερο ημίχρονο για να «κλειδώσουν» το αποτέλεσμα, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος της.

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 3ο λεπτό, μετά από προσπάθεια του Τετέι, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Η αρχική προσπάθεια είχε σταματήσει πάνω στη γραμμή από τον Άνακερ, όμως στη συνέχεια ο Κωστή δεν μπόρεσε να απομακρύνει αποτελεσματικά την μπάλα, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το αυτογκόλ και να γίνει το 1-0.

Το γρήγορο γκολ έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να διευρύνει το προβάδισμά του στο πρώτο ημίχρονο. Οι επιθέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, όμως η τελική προσπάθεια δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε έτσι να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε σημαντικά μετά την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή και να αναζητά το δεύτερο γκολ, ώστε να απομακρύνει οριστικά το ενδεχόμενο μιας απρόσμενης εξέλιξης.

Η λύση ήρθε τελικά στο 77ο λεπτό. Ο Ντέσερς βρήκε χώρο στην περιοχή και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-0 και ουσιαστικά σφραγίζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε