NBA: Οι Νιου Γιορκ Νικς με έξι συνεχόμενες νίκες – Όλα τα αποτελέσματα (vids)
Οι Νιου Γιορκ Νικς φτάνουν τις έξι συνεχόμενες νίκες, οι Σέλτικς υποχρεώνουν σε νέα ήττα τους Μπακς.
Οι Νιου Γιορκ Νικς συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί, επικρατώντας 112-100 των Λος Άντζελες Λέικερς στο “Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν”, φτάνοντας έτσι τις έξι συνεχόμενες νίκες τους. Στο ημίχρονο, οι Λέικερς προηγήθηκαν 52-56, αλλά οι Νικς αντεπιτέθηκαν στην τρίτη περίοδο, με επιμέρους 15-5, χάρη σε τρίποντα των Σάμετ, Μπράνσον και Ανουνόμπι, για να κλείσουν το τρίτο δωδεκάλεπτο στο 90-82. Στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα της Νέας Υόρκης διαχειρίστηκε το προβάδισμά της μέχρι το τελικό 112-100. Κορυφαίος ο Τζι Ανουνόμπι με 25 πόντους, ακολούθησε ο Λάντρι Σάμετ με 23 πόντους και ο Τζος Χαρτ πρόσθεσε 20 πόντους.
Με μεγάλη εμφάνιση, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησε 121-111 τους Ντένβερ Νάγκετς, χάρη σε 34 πόντους του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και ρεκόρ καριέρας από τον Κέισον Γουάλας με 27 πόντους. Οι Νάγκετς προσπάθησαν με 29 πόντους από τον Πέιτον Γουότσον, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το προβάδισμα της Θάντερ.
Στο “TD Garden”, οι Μπόστον Σέλτικς υποχρέωσαν τους Μιλγουόκι Μπακς σε πέμπτη διαδοχική ήττα, 107-79, με νταμπλ-νταμπλ του Τζέιλεν Μπράουν (30 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και 27 πόντους από τον Άνφερνι Σίμονς. Οι Μπακς βρίσκονται πλέον εκτός play-in της Ανατολής με ρεκόρ 18-29.
Στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Τζάρετ Άλεν έκανε ιστορική εμφάνιση με 40 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε λιγότερο από 30 λεπτά, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη 130-111 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
Οι Ντιτρόιτ Πίστονς πανηγύρισαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους, 130-77 επί των Μπρούκλιν Νετς, με πρωταγωνιστές τον Τζέιλεν Ντούρεν (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Κέιντ Κάνινγκχαμ (18 πόντοι, 12 ασίστ).
Οι Μαϊάμι Χιτ συνέτριψαν 134-91 τους Σικάγο Μπουλς, σημειώνοντας τη φετινή μεγαλύτερη ήττα για την ομάδα της Ιλινόις. Πρωταγωνιστές οι Μπαμ Αντεμπάγιο και Πέλε Λάρσον με 20 πόντους έκαστος.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ξεπέρασαν την ταλαιπωρία της επιστροφής από τη Σάρλοτ, νικώντας 112-103 τους Ορλάντο Μάτζικ με 25 πόντους του Βίκτορ Γουεμπανιαμά. Οι Κλίπερς επικράτησαν 117-93 των Φίνιξ Σανς, με τον Καουάι Λέοναρντ να σκοράρει 24 πόντους για 27ο συνεχόμενο παιχνίδι 20+.
Οι Τορόντο Ράπτορς επέστρεψαν στις νίκες, 107-100 απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, με τον Αρ Τζέι Μπάρετ να σκοράρει 21 πόντους, ενώ οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς νίκησαν 116-112 τους Κινγκς με 18 πόντους του ρούκι Γουίλ Ράιλι, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους σε ένατη συνεχόμενη ήττα.
Σημαντικά αποτελέσματα στο NBA:
- Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς 107-79
- Ντιτρόιτ Πίστονς – Μπρούκλιν Νετς 130-77
- Μαϊάμι Χιτ – Σικάγο Μπουλς 134-91
- Τορόντο Ράπτορς – Γιούτα Τζαζ 107-100
- Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Σακραμέντο Κινγκς 116-112
- Νιου Γιορκ Νικς – Λος Άντζελες Λέικερς 112-100
- Φίνιξ Σανς – Λος Άντζελες Κλίπερς 93-117
- Σαν Αντόνιο Σπερς – Ορλάντο Μάτζικ 112-103
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 111-130
- Ντένβερ Νάγκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 111-121






