INAEK

Μόντριτς: «Χωρίς τον Μουρίνιο, δεν θα πήγαινα στη Ρεάλ – Είχε κάνει τον Ρονάλντο να κλάψει»

Ο Λούκα Μόντριτς μοιράστηκε αναμνήσεις από τη μοναδική σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης υπό τον...

Ο Λούκα Μόντριτς μοιράστηκε αναμνήσεις από τη μοναδική σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο και αποκάλυψε μια έντονη στιγμή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τη σεζόν 2012-2013, ο Κροάτης μέσος αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, και αρκετά χρόνια αργότερα μίλησε για την εμπειρία του σε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Ο Μόντριτς τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν καθοριστικός για τη μεταγραφή του στη «Βασίλισσα»:

“Ήταν μοναδικός σαν προπονητής και σαν άνθρωπος. Εκείνος ήταν που με ήθελε στη Ρεάλ. Χωρίς τον Μουρίνιο, δεν θα πήγαινα στη Ρεάλ. Λυπάμαι που συνεργαστήκαμε μόνο για μια σεζόν”.

Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε επίσης σε μια έντονη στιγμή στα αποδυτήρια που αφορούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αποκάλυψε, ο Μουρίνιο είχε κάνει τον Πορτογάλο σταρ να κλάψει, επειδή σε έναν αγώνα δεν καταδίωξε το αντίπαλο μπακ.

Ο Μόντριτς δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ματς, αλλά η χρονική αναφορά ταιριάζει με τα δημοσιεύματα του δημοσιογράφου Ζιλέμ Μπαλάγ, ο οποίος είχε περιγράψει τη σκηνή μετά από ένα Ρεάλ – Βαλένθια:

“Μετά από όλα όσα έκανα για σένα, έτσι μου συμπεριφέρεσαι; Πώς τολμάς να μου το λες αυτό!” φέρεται να είχε πει τότε ο Ρονάλντο στον προπονητή του.

Η αφήγηση του Μόντριτς δίνει μια σπάνια ματιά στον έντονο χαρακτήρα του Μουρίνιο και στην πίεση που ένιωθαν οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου, ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια της Ρεάλ. Η σεζόν αυτή παραμένει χαρακτηριστική για τη δυναμική και το πάθος που έφερναν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σύλλογο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα