INAEK

Μεξικανικά ΜΜΕ: «Η Κρουζ Αζούλ ζητάει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιώργο Γιακουμάκη»

Η Κρουζ Αζούλ αξιώνει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιώργο Γιακουμάκη, με φόντο το ενδιαφέρον της Οβιέδο, ενώ ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΟΚ.

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό φέρνει στο προσκήνιο τις προθέσεις της Κρουζ Αζούλ σχετικά με τον Γιώργο Γιακουμάκη, με φόντο το ενδιαφέρον της ισπανικής Οβιέδο για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο 31χρονος φορ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, ενώ το συμβόλαιό του με την Κρουζ Αζούλ είναι ενεργό έως το 2028. Η μεξικάνικη ομάδα επιθυμεί να επανέλθει οικονομικά, διεκδικώντας το ποσό που δαπάνησε για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά μέσα, η Κρουζ Αζούλ αξιώνει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για ενδεχόμενη μεταγραφή του Γιακουμάκη. Ωστόσο, στην υπάρχουσα συμφωνία με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ρήτρα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία καθορίζει μέρος των οικονομικών όρων που σχετίζονται με την πώληση του παίκτη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα