INAEK

Με Λουτσέσκου η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ – Αγωνία για Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά προετοιμασία για ΑΕΚ με τον Λουτσέσκου παρόντα. Αγωνία για Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ και Κένι.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων μετά το πασχαλινό διάλειμμα, ξεκινώντας την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Η προπόνηση της Δευτέρας σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα σημαντικής εβδομάδας για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στις προπονήσεις, έχοντας επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Η παρουσία του Ρουμάνου τεχνικού θεωρείται κομβική ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κατάσταση των τραυματιών, καθώς οι περιπτώσεις των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοβ, Σουαλιό Μεϊτέ και Τζότζο Κένι παραμένουν ανοιχτές.

Το τεχνικό επιτελείο περιμένει καθημερινά ενημέρωση για την κατάστασή τους, με τις επόμενες ημέρες να κρίνονται καθοριστικές.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Ζίβκοβιτς, ο οποίος ακολουθεί εδώ και καιρό πρόγραμμα αποθεραπείας και παραμένει εκτός κανονικού ρυθμού.

Η εικόνα για τη διαθεσιμότητα των παικτών αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, με πιθανό ορίζοντα την Πέμπτη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα