INAEK

Ligue 1: Νίκη για τη Μονακό, «γκέλες» για Λιόν και Ναντ

Η Μονακό επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία στη Ligue 1, επικρατώντας με 2-1 της Μαρσέιγ...

Η Μονακό επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία στη Ligue 1, επικρατώντας με 2-1 της Μαρσέιγ και μπαίνοντας δυναμικά στη μάχη για τα εισιτήρια του Champions League.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο καθοριστικά γκολ που της χάρισαν το τρίποντο στο «Λουί ΙΙ». Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μονακό έφτασε τη Μαρσέιγ στη βαθμολογία, παραμένοντας παράλληλα σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Λιλ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ναντ συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής. Τα «καναρίνια» έμειναν στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Μετζ, σε ένα παιχνίδι όπου τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά την αποβολή του Τατί στο 39ο λεπτό. Το αποτέλεσμα αυτό δεν βοηθά την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού και αυξάνει την πίεση ενόψει της συνέχειας.

Την ίδια ώρα, η Λιόν έχασε σημαντική ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Ανζέ εκτός έδρας. Οι «λιονέ» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και άφησαν πολύτιμους βαθμούς, σε μια περίοδο που κάθε αποτέλεσμα είναι κρίσιμο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Ligue 1 ΜΑΡΣΕΙΓ Μονακό