Λαφόν: «Θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην ΑΕΚ για ένα θετικό αποτέλεσμα»
Ο Αλμπάν Λαφόν μίλησε στην εκπομπή SportShow της Cosmote TV ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, σχολιάζοντας τόσο την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας όσο και τις αλλαγές στο ρόστερ.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και την πρόκριση κόντρα στον Άρη: «Ήταν λίγο δύσκολο, δεδομένου του ταξιδιού και της διαδικασίας από τη μία διοργάνωση στην άλλη. Παρότι η Εθνική μου ομάδα αποκλείστηκε, συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και αισθάνομαι καλά».
Σχετικά με την κατάσταση της ομάδας και την προσέγγισή της στο επερχόμενο ντέρμπι, τόνισε: «Τα ατομικά λάθη στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ αποτελούν μέρος του ποδοσφαίρου. Είμαστε όλοι καλά και θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αποσπάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Επιπλέον, ο Λαφόν σχολίασε τις αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τον αντίκτυπό τους στο παιχνίδι της ομάδας: «Υπήρξαν αποχωρήσεις και αφίξεις, κάτι φυσιολογικό αυτή την περίοδο των μεταγραφών. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα ενσωματώσει γρήγορα τις αλλαγές και θα λειτουργήσει καλά».






