Ίνγκασον: «Τιμωρηθήκαμε επειδή δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας»
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού και χαρακτήρισε “τιμωρία” την ήττα από τον Βόλο, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιούργησε.
Ο Ισλανδός στόπερ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV και παραδέχτηκε πως το «τριφύλλι» πλήρωσε την αστοχία του, παρά το γεγονός ότι πίεσε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση.
«Πολύ απλά, πιέσαμε ως το τέλος για την ισοφάριση, είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποιήσαμε. Όταν δεν σου βγαίνουν οι φάσεις, τιμωρείσαι. Είχαμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες και ήταν λάθος μας που δεν πήραμε το αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίνγκασον.
Ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε και τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας:
«Όταν δέχεσαι γκολ στο τρανζίσιον, δεν είναι ποτέ καλό. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι, πρέπει να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Αυτή είναι η ιστορία μας μέχρι τώρα — προσπαθούμε, αλλά δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να αφομοιώσουμε τις ιδέες του νέου προπονητή και να επιστρέψουμε στις νίκες».






