INAEK

Η Τσέλσι «τιμώρησε» την άμυνα της Μπαρτσελόνα

Άνετη νίκη με 3-0 για τους «μπλε», η ομάδα του Φλικ απομακρύνεται από την 8άδα...

Άνετη νίκη με 3-0 για τους «μπλε», η ομάδα του Φλικ απομακρύνεται από την 8άδα

Η Τσέλσι απέδειξε την επικινδυνότητά της στην άμυνα της Μπαρτσελόνα και επικράτησε με 3-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ, σημειώνοντας σημαντική νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ βλέπει πλέον την είσοδο στην 8άδα να απομακρύνεται.

Αναλυτικά το παιχνίδι: Στο πρώτο μέρος οι μπλε δημιούργησαν συνεχόμενες φάσεις, με τον Έντσο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, αλλά τα γκολ ακυρώθηκαν για χέρι και οφσάιντ. Το προβάδισμα ήρθε στο 27ο λεπτό με αυτογκόλ του Κουντέ μετά από τακουνάκι του Νέτο και γύρισμα του Κουκουρέγια. Η Μπαρτσελόνα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 44’ λόγω αποβολής του Αραούχο.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι συνέχισε την πίεση και διπλασίασε το προβάδισμα στο 55’ με πλασέ του Εστεβάο. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 73’ με γκολ του Ντελάπ μετά από παρέμβαση του VAR που επικύρωσε τη φάση. Η ομάδα του Λονδίνου έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, αφήνοντας τους Καταλανούς να ψάχνουν ανάκαμψη για την είσοδο στην 8άδα.

Σύνθεση ομάδων:
ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Γκουστό (46’ Αντρέ Σάντος), Τσαλομπά, Φοφανά, Κουκουρέγια, Τζέιμς (82’ Ατσεαπόνγκ), Καϊσέδο, Έντσο, Γκαρνάτσο (59’ Ντελάπ), Εστεβάο (82’ Τζορτζ), Νέτο (76’ Γκίτενς).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ζοάν Γκαρθία, Μπαλντέ (82’ Ζεράρ Μαρτίν), Αραούχο, Κουμπαρσί, Κουντέ, Έρικ Γκαρθία, Φερμίν (62’ Κρίστενσεν), Ντε Γιονγκ, Γιαμάλ (80’ Όλμο), Φ.Τόρες (46’ Ράσφορντ), Λεβαντόφσκι (62’ Ραφίνια).

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα