Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Γιουβέντους και πέρασε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Γιουβέντους και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκονθάλο με καρφωτή κεφαλιά στο 54ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Άρνολντ.
Το ματς
Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά και απείλησε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Κολό Μουανί βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουρτουά αλλά αστόχησε. Η Ρεάλ απάντησε άμεσα με σουτ του Βαλβέρδε (9’) και του Γιλντίζ (11’), με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο Ντι Γκρεγκόριο κράτησε όρθια τη Γιούβε με σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μπέλινγκχαμ και Βαλβέρδε, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.
Στο 54’ η Ρεάλ βρήκε τη λύση με υπέροχη σέντρα του Άρνολντ και κεφαλιά του Γκονθάλο, που έγραψε το τελικό 1-0. Ο Ντι Γκρεγκόριο συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, σταματώντας σουτ των Βαλβέρδε (60’), Γκιουλέρ (72’) και Τσουαμενί (83’). Από την άλλη, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να απαντήσει, με την «βασίλισσα» να πανηγυρίζει την πρόκριση.






