«Η Ράγιο Βαγιεκάνο θέλει τον Ικάρντι»
Η Ράγιο Βαγιεκάνο φαίνεται πως έχει στο μεταγραφικό της πλάνο μια ιδιαίτερα ηχηρή κίνηση, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatic» εξετάζει την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι.
Η ισπανική ομάδα αναζητά λύσεις που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της επιθετικής της γραμμής και το όνομα του έμπειρου Αργεντινού φορ βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι.
Ο ικανότατος στράικερ έχει αφήσει το στίγμα του σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους όπως η Ίντερ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γαλατασαράι.
Η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με την ποιότητα, την εκτελεστική ικανότητα και τις παραστάσεις του Ικάρντι θα αποτελούσε μια σημαντική ενίσχυση για τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη εξέλιξη, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει ενδιαφέρον, καθώς η απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού θα αποτελούσε μία από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις στην ιστορία της ισπανικής ομάδας.






