Η Πάφος θέλει τον Νταβίντ Λουίζ!
Νέο ρεπορτάζ από τη Βραζιλία επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Νταβίντ Λουίζ σε σχέση με την Πάφο, κάνοντας λόγο για επίσημη πρόταση της κυπριακής ομάδας.
Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «ge.globo», η Πάφος FC έχει καταθέσει πρόταση στον 38χρονο στόπερ της Φορταλέζα, με τον ίδιο να εξετάζει σοβαρά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, Άρσεναλ και Τσέλσι, φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης, ενώ είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει οριστικά.
Σε συζητήσεις με Φορταλέζα ο Νταβίντ Λουίζ
Ο Λουίζ αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (23/07) στις προπονήσεις της Φορταλέζα, καθώς τις τελευταίες ημέρες απουσίαζε λόγω προσωπικού πένθους, μετά τον χαμό της γιαγιάς του. Εκτιμάται ότι άμεσα θα συζητήσει με τον CEO του συλλόγου και τον προπονητή Ρενάτο Πάιβα σχετικά με το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του με τον βραζιλιάνικο σύλλογο εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2026, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.
Διαψεύσεις στο παρελθόν
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, το όνομα του Νταβίντ Λουίζ είχε συνδεθεί ξανά με την Πάφο, με τον Χριστόφορο Ματθαίου να διαψεύδει τότε τα σχετικά σενάρια. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι το ενδιαφέρον της ομάδας της Κύπρου παραμένει ενεργό και πλέον φαίνεται να έχει περάσει σε πιο ουσιαστική φάση.






