«Η Φιορεντίνα θέλει τον Ιωαννίδη και προσφέρει 15-17 εκατομμύρια – Πολλά παραπάνω ζητάει ο Παναθηναϊκός»
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Spaceviola.com, η Φιορεντίνα κατέθεσε προφορική πρόταση ύψους 15 έως 17 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό να λέει «όχι».
Η προσφορά έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας των «Βιόλα» να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν, ειδικά μετά την άφιξη του Εντίν Τζέκο. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» απέρριψαν το ιταλικό ενδιαφέρον, έχοντας στο μυαλό τους προηγούμενη πρόταση που ξεπερνούσε τα 30 εκατομμύρια ευρώ – και αυτή είχε απορριφθεί το περασμένο καλοκαίρι.
Η περίπτωση του Έλληνα διεθνή φορ εξακολουθεί να τραβά το βλέμμα ευρωπαϊκών συλλόγων, και όπως φαίνεται, η τιμή εκκίνησης για τον Παναθηναϊκό παραμένει ιδιαίτερα υψηλή.






