INAEK

Γκάνα: Στην προεπιλογή για το Μουντιάλ ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ

Ο Κάρλος Κεϊρόζ ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Γκάνας ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ, με τον...

Ο Κάρλος Κεϊρόζ ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Γκάνας ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ, με τον Ράχμαν Μπάμπα του ΠΑΟΚ να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 28 ποδοσφαιριστών.

Η Γκάνα θα πραγματοποιήσει προπονητικό καμπ στην Ουαλία από τις 25 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο της τελικής προετοιμασίας της για τη μεγάλη διοργάνωση που ξεκινά σε λιγότερο από 20 ημέρες.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ επιστρέφει στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2023, όντας πλέον ξανά στα πλάνα του Κεϊρόζ ενόψει της τελικής επιλογής για το ρόστερ του Μουντιάλ.

Η Γκάνα θα αγωνιστεί στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας αρχικά τον Παναμά στο Τορόντο, ενώ στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με την Αγγλία και την Κροατία σε Βοστώνη και Φιλαδέλφεια αντίστοιχα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα