INAEK

Europa League: Λευκή ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του Europa League, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πετύχει νίκη απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, μένοντας στο 0-0 στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 32ο λεπτό λόγω αποβολής του Γέμελκα.

Από νωρίς, οι Πράσινοι απείλησαν την αντίπαλη άμυνα. Στο 9’ ο Τετέ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και γύρισμα, το οποίο απομάκρυνε ο αντίπαλος, ενώ η κεφαλιά του Ίνγκασον στο 10’ πέρασε επίσης εκτός εστίας. Η Βικτόρια Πλζεν είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 17’, με τον Αντού να προσπαθεί να πλασάρει, αλλά ο Ίνγκασον μπλόκαρε και έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Στο 24’ και 25’, οι Τζούρισιτς και Τετέ απείλησαν ξανά, αλλά ο τερματοφύλακας της Πλζεν απέκρουσε.

Στο 32ο λεπτό ο Γέμελκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι δημιούργησαν ευκαιρίες με Ζαρουρί και Πάντοβιτς, αλλά η μπάλα δεν βρήκε δίχτυα. Στο 45’ ο Καλάμπρια έκανε σέντρα στο κεφάλι του Πάντοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας των Τσέχων απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Παναθηναϊκοί συνέχισαν να πιέζουν. Στο 57’ και 62’ Τετέ και Τσιριβέγια προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 66’ το γύρισμα του Μπακασέτα μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα και το φαλτσαριστό σουτ του Ζαρουρί στο 68’ πέρασε κόρνερ. Στο 89’ ο Μπακασέτας απείλησε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ υπήρξε και έλεγχος VAR για πιθανό πέναλτι. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα