Επίσημο: Ο Αρμπελόα διαδέχτηκε τον Ραούλ στην Castilla της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει σελίδα και στην Castilla, με τον Άλβαρο Αρμπελόα να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ραούλ Γκονθάλεθ στον πάγκο της β’ ομάδας για τη σεζόν 2025-26.
Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του «τέλους» της συνεργασίας με τον εμβληματικό Ραούλ, οι «μερένχες» επισημοποίησαν την αναβάθμιση του Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος μέχρι πρότινος καθοδηγούσε την Κ19 του συλλόγου, με επιτυχίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Αρμπελόα, ο οποίος ξεκίνησε και ολοκλήρωσε σημαντικό μέρος της ποδοσφαιρικής του διαδρομής στη Ρεάλ, με 238 συμμετοχές από το 2009 έως το 2016, ακολούθησε προπονητική πορεία αποκλειστικά μέσα από τις ακαδημίες των Μαδριλένων. Από το 2020 έχει καθίσει στον πάγκο διαδοχικά των U14, U16 και U19 ομάδων, κατακτώντας τίτλους σε κάθε ηλικιακό επίπεδο.
Ως προπονητής της Κ19, κατέκτησε το τρεμπλ τη σεζόν 2022-2023 και ήδη τη φετινή περίοδο έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ η ομάδα του ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Final Four του UEFA Youth League.






