INAEK

Επισφαλής η θέση του Ποστέκογλου στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Επισφαλής παραμένει η θέση του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ηγεσία...

Επισφαλής παραμένει η θέση του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ηγεσία της ομάδας να εξετάζει την πιθανότητα να φέρει έναν πιο πραγματιστή προπονητή.

Η ομάδα μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στη δράση και ο Ελληνοαυστραλός κόουτς γνωρίζει πως το ματς του Σαββάτου (18/10) κόντρα στην Τσέλσι θα καθορίσει σημαντικά το μέλλον του στον πάγκο. Ο Ποστέκογλου, που αντικατέστησε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη στα επτά πρώτα παιχνίδια του με τους Reds.

Η φημολογία έχει φουντώσει στο Νησί, με αρκετά Μέσα να αναφέρουν πως η Νότιγχαμ Φόρεστ ήδη εξετάζει εναλλακτικές σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ποστέκογλου. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 60χρονος προπονητής θα καθίσει κανονικά στον πάγκο απέναντι στην Τσέλσι, αλλά αν τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, αυτή η αναμέτρηση ίσως είναι και η τελευταία του.

Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή, η ομάδα σκέφτεται να στραφεί σε έναν πιο πραγματιστή τεχνικό, με πιο συντηρητική φιλοσοφία σε σχέση με τον Ποστέκογλου, θεωρώντας πως αυτό το προφίλ ταιριάζει καλύτερα στο υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Στα ονόματα που ακούγονται ξεχωρίζουν ο ελεύθερος Σον Ντάις και ο Μάρκο Σίλβα, αν και ο τελευταίος έχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τη Φούλαμ, καθιστώντας την περίπτωση αρκετά δύσκολη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα