Χουγκάζ: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε»
Ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου είναι αισιόδοξος για την πορεία των μικρών τελικών και δεν το κρύβει.
Στο Game 5 της σειράς με τον Παναθηναϊκό το Περιστέρι δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και πλέον η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει θέσει ως στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης.
Μεγάλο «όπλο» του Περιστερίου το πλεονέκτημα της έδρας, με τον Νίκο Χουγκάζ να δηλώνει πως με τον κόσμο της η ομάδα του θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σειρά με τον Παναθηναϊκό, καλούμαστε πλέον να παίξουμε για την τρίτη θέση που είναι ο κύριος στόχος της ομάδας» δήλωσε ο Νίκος Χουγκάζ, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Προετοιμαζόμαστε σκληρά, το θέλουμε πολύ και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Πηγή: sdna.gr






