INAEK

Χάρι Κέιν: Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη – Στην 8η θέση ο Παυλίδης

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη Μπάγερν Μονάχου, σκοράροντας και στη νίκη...

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη Μπάγερν Μονάχου, σκοράροντας και στη νίκη με ανατροπή 4-3 επί της Μάιντς, φτάνοντας συνολικά τα 33 γκολ σε 28 συμμετοχές στη Bundesliga και εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στη λίστα των πιο παραγωγικών σκόρερ στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν, όντας στην κορυφή μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής λίστας που περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σε σημαντική απόσταση ακολουθεί ο Αγιάσε Ουέντα της Φέγενορντ, ο οποίος έφτασε τα 25 γκολ σε 28 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 24 γκολ, ενώ το ίδιο νούμερο έχουν και οι Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ, επιβεβαιώνοντας τον υψηλό ανταγωνισμό στην κορυφή της ευρωπαϊκής λίστας.

Από ελληνικής πλευράς, ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί επίσης εξαιρετική σεζόν με τη Μπενφίκα, έχοντας πετύχει 21 γκολ σε 31 συμμετοχές και καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη σχετική κατάταξη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα