INAEK

Champions League: Εύκολη επικράτηση της Ίντερ επί της Σλάβια Πράγας με 3-0!

Η Ίντερ επικράτησε με 3-0 της Σλάβια Πράγας στη League Phase, με Λαουτάρο και Τουράμ να ξεχωρίζουν, και έκανε το 2Χ2 στη διοργάνωση.

Η Ίντερ συνεχίζει ασταμάτητη στη League Phase, επικρατώντας με 3-0 της Σλάβια Πράγας. Οι Μιλανέζοι έκαναν το απόλυτο με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ η Σλάβια παραμένει με έναν μόλις πόντο.

Στο 30ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Σλάβια, Στάνεκ, έκανε τραγικό λάθος, επιτρέποντας στον Λαουτάρο Μαρτίνες να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 1-0. Πριν από αυτό, οι προσπάθειες του Τουράμ, Τσαλχάνογλου και Λαουτάρο είχαν φύγει λίγο άουτ, ενώ ο Μπαζτόνι απείλησε με κεφαλιά από κόρνερ.

Στο 34’, ο Τουράμ πραγματοποίησε ωραία ενέργεια από αριστερά και έβγαλε σέντρα στον Ντάμφρις, που πλάσαρε εύστοχα στο πρώτο δοκάρι για το 2-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο 65ο λεπτό, ο Τουράμ έδωσε όμορφη μπαλιά στον Μπαζτόνι, ο οποίος με μια σέντρα από αριστερά βρήκε τον Λαουτάρο, ο οποίος πλάσαρε άψογα για το τελικό 3-0. Η Ίντερ δείχνει έτοιμη για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την επόμενη αγωνιστική, η Ίντερ ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για να αντιμετωπίσει τη Σεν Ζιλουάζ, ενώ η Σλάβια θα υποδεχθεί την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα