Μπενφίκα: Άτυχος ο Παυλίδης – Γλίστρησε στην εκτέλεση και έχασε πέναλτι στο Τορίνο (vid)
Μια άτυχη στιγμή σημάδεψε την παρουσία του Βαγγέλη Παυλίδη στο Τορίνο, με τον διεθνή επιθετικό της Μπενφίκα να χάνει πέναλτι σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με τη Γιουβέντους.
Η αναμέτρηση στο Τορίνο εξελισσόταν δύσκολα για την ομάδα της Λισαβόνας, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Γιουβέντους. Παρ’ όλα αυτά, στο 81ο λεπτό η Μπενφίκα απέκτησε σημαντική ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, κερδίζοντας πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε δείξει διάθεση και κινητικότητα στην επίθεση. Ωστόσο, τη στιγμή της εκτέλεσης, ο Έλληνας φορ γλίστρησε λίγο πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα, με αποτέλεσμα το σουτ να καταλήξει πολύ άστοχο και μακριά από την εστία.
Η χαμένη αυτή ευκαιρία ουσιαστικά στέρησε από τη Μπενφίκα τη δυνατότητα να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε. Για τον Παυλίδη, πρόκειται αναμφίβολα για μια άτυχη φάση, που δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική του εικόνα και τη μέχρι τώρα παρουσία του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.






