INAEK

Μπαλτάκος: «Μου ανατέθηκε από τον Παναθηναϊκό η ολοκλήρωση της συγκέντρωσης στοιχείων για εξάρθρωση Εγκληματικής Οργάνωσης στο μπάσκετ»

Ο Τάκης Μπαλτάκος ανέλαβε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη νομική τεκμηρίωση για την ύπαρξη Εγκληματικής Οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο γνωστός νομικός, και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος γνωστοποίησε πως του ανατέθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης στοιχείων που, σύμφωνα με τους πράσινους, αποδεικνύουν τη σύσταση και δράση Εγκληματικής Οργάνωσης στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, έχει πλέον την εντολή να προχωρήσει στη “συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης αποδεικτικού υλικού”, το οποίο θα τεκμηριώνει «ανεπιφύλακτα και αναπόδραστα» την ύπαρξη οργανωμένης εγκληματικής δράσης που επηρεάζει το ελληνικό μπάσκετ.

Η δήλωσή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ:

«Μου ανατέθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης στοιχείων που θα τεκμηριώσουν ανεπιφύλακτα και αναπόδραστα τη σύσταση και δράση Εγκληματικής Οργάνωσης στον χώρο του μπάσκετ.

Με χαρά και συγκίνηση αναλαμβάνω το καθήκον αυτό, όπως πάντοτε ενεργούσα ως συνεργάτης των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η Εγκληματική Οργάνωση θα ταυτοποιηθεί και θα εξαρθρωθεί με όλα τα νόμιμα μέσα. Μόνοι μας δεν θα είμαστε. Και άλλες ομάδες θα συνδράμουν. Να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αποκλείεται. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα.

Όταν υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία. Κανένας παράνομος στο απυρόβλητο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα