Μπακς – Γουόριορς: Θρίαμβος χωρίς Αντετοκούνμπο και 19 τρίποντα στο Μιλγουόκι (vid)
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει εκτός για λόγους ξεκούρασης, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 120-110, φτάνοντας τις συνεχόμενες επιτυχίες στη regular season του ΝΒΑ.
Η ομάδα του Μιλγουόκι έδειξε για ακόμη μια φορά τη δύναμή της από την περιφέρεια, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 19 εύστοχα τρίποντα. Παρά την απουσία του Έλληνα σούπερ σταρ, οι Μπακς είχαν βάθος και πλουραλισμό στην επίθεση, φτάνοντας δίκαια σε μία ακόμη σημαντική νίκη.
Ο Ράιαν Ρόλινς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας 32 πόντους με 5/7 τρίποντα και 8 ασίστ, καταγράφοντας νέο ρεκόρ καριέρας. Στο πλευρό του ξεχώρισαν οι Τέρνερ με 17 πόντους και ο Άντονι με 16, συνεισφέροντας καθοριστικά στο επιθετικό ρεσιτάλ των «ελαφιών».
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς γνώρισαν τη δεύτερη φετινή τους ήττα, πληρώνοντας τα 19 λάθη που έκαναν. Ο Στεφ Κάρι σημείωσε 27 πόντους, ενώ οι Μπάτλερ και Κουμίνγκα πρόσθεσαν 23 και 24 αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να αποτρέψουν την ήττα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το σερί εύστοχων βολών του Κάρι σταμάτησε στις 57.
Δείτε το βίντεο εδώ:






