Απίθανο buzzer beater του Κλάιμπερν χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα επί της Παρτίζαν (vid)
Ο Γουίλ Κλάιμπερν έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Βελιγράδι, χαρίζοντας με απίθανο τρίποντο τη νίκη στην Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρτίζαν με 76-78, μέσα στη «Beogradska Arena».
Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνεχώς στο προβάδισμα. Η Παρτίζαν είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και ξέφυγε με +10 (43-33), ωστόσο η Μπαρτσελόνα βρήκε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και επέστρεψε εντυπωσιακά.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα, με το σκορ στο 76-75 υπέρ των Σέρβων, η επίθεση των «μπλαουγκράνα» έδειχνε να μην οδηγεί πουθενά, μέχρι που ο Γουίλ Κλάιμπερν σηκώθηκε από μακρινή απόσταση και πέτυχε το τρίποντο της χρονιάς, γράφοντας το τελικό 76-78. Η Παρτίζαν είχε ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, όμως ο Στέρλινγκ Μπράουν αστόχησε εξ επαφής, ενώ και ο Ταϊρίκ Τζόουνς δεν κατάφερε να σκοράρει με φόλοου.
Δείτε το βίντεο εδώ:
PERÒ WILLLL!!!!!! pic.twitter.com/yuoHfsCdhZ
— Barça Basket (@FCBbasket) October 31, 2025






