Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα τα παρατήσουμε ή θα παλέψουμε»
Μήνυμα αφύπνισης έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους συμπαίκτες του μετά την ήττα από τους Ατλάντα Χοκς.
Οι Μιλγουόκι Μπακς μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρίσκονται στην 11η θέση της Ανατολής, εκτός του play-in tournament. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να αποφασίσει αν θα τα παρατήσει ή αν θα παλέψει στα εναπομείναντα παιχνίδια για την είσοδο στην πρώτη δεκάδα.
Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Ήμουν λίγο εκνευρισμένος. Νιώθω πως όταν χάνεις με 11-12 πόντους, πρέπει να παίξεις έξυπνα, να βρεις τα καλύτερα σουτ, να είσαι στο σωστό σημείο. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα».
Για την πορεία της ομάδας στα επόμενα ματς πρόσθεσε: «Πρέπει να έχεις χαρακτήρα. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υψώσουμε λευκή σημαία ή αν θα ενωθούμε στα τελευταία 21 ματς και θα παίξουμε σκληρά ώστε να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια. Οι καλές ομάδες δεν λειτουργούν με το ατομικό ταλέντο. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».
Ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε επίσης για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Πρέπει να είμαι πιο επιεικής με τον εαυτό μου. Έχω την τάση να σκέφτομαι πως είμαι μηχανή, αλλά είμαι άνθρωπος. Θα μου πάρει λίγο καιρό να βρω την φόρμα μου».






