INAEK

Ανησυχία στη Μίλαν: Μικροκάταγμα για τον Κρίστιαν Πούλισικ

Ο Κρίστιαν Πούλισικ υπέστη μικροκάταγμα και οστικό οίδημα στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της...

Ο Κρίστιαν Πούλισικ υπέστη μικροκάταγμα και οστικό οίδημα στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των ΗΠΑ με το Βέλγιο για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Key takeaways by INAEK AI
  • Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ θα συνεργαστεί με τη Μίλαν για την κατάρτιση κατάλληλου προγράμματος αποθεραπείας για τον Πούλισικ.
  • Δεν έχει δοθεί επίσημο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Πούλισικ στην αγωνιστική δράση.
  • Σύμφωνα με το The Athletic, η αποκατάσταση θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, επηρεάζοντας ενδεχομένως την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός επιθετικός τραυματίστηκε στην ήττα που σήμανε τον αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας από τη διοργάνωση, με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν το πρόβλημα και να προκαλούν ανησυχία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Μίλαν.

Συνεργασία ΗΠΑ και Μίλαν για την αποκατάσταση

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ γνωστοποίησε πως θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τη Μίλαν, προκειμένου να καταρτιστεί το κατάλληλο πρόγραμμα αποθεραπείας για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί επίσημο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Πούλισικ στην αγωνιστική δράση.

Αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Athletic, η αποκατάσταση του τραυματισμού εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει την προετοιμασία του με τη Μίλαν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πούλισικ αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης με το Βέλγιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε ήδη αντιμετωπίσει πρόβλημα στη γάμπα, χάνοντας μέρος της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε