Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο το μεγάλο event Ζαμπίδης – Μεϊγουέδερ!
Μια απρόσμενη εξέλιξη περίμενε τους φίλους των μαχητικών τεχνών λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από το πολυαναμενόμενο «Battle of the Legends».
- Η αναμέτρηση Μεϊγουέδερ και Ζαμπίδη που ήταν προγραμματισμένη για 27 Ιουνίου στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί.
- Η μάνατζερ του Έλληνα πρωταθλητή ανακοίνωσε επίσημα ότι η αναμέτρηση μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο.
- Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ εξήγησε ότι υπάρχουν επείγουσες δικαστικές εκκρεμότητες με εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.
- Ο Αμερικανός σταρ τόνισε ότι η παράταση θα επιτρέψει την προετοιμασία ενός ακόμα πιο εντυπωσιακού event σε περίπου 60 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση τουλάχιστον δύο ωρών, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Μιχάλη Ζαμπίδη, που ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου στην Αθήνα, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Η είδηση προκάλεσε αίσθηση, καθώς το προηγούμενο διάστημα οι δύο κορυφαίοι αθλητές είχαν πάρει μέρος σε μια εκτενή σειρά από διαφημιστικές καμπάνιες, προωθητικές ενέργειες και συνεντεύξεις, κορυφώνοντας την κατακόρυφη άνοδο του ενδιαφέροντος του κοινού. Παρά το γεγονός ότι οι δύο θρύλοι έδωσαν κανονικά το «παρών» στο πάνελ των ομιλητών, οι διοργανωτές ξεκαθάρισαν ότι η βραδιά των αγώνων μετατίθεται για το άμεσο μέλλον.
Την επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του event ανέλαβε η μάνατζερ του Έλληνα πρωταθλητή, η οποία γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση μεταφέρεται για τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο ίδιος ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, εξηγώντας ότι τη δεδομένη στιγμή καλείται να διευθετήσει ορισμένες επείγουσες δικαστικές εκκρεμότητες με μια εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Αμερικανός σταρ εμφανίστηκε καθησυχαστικός και υποστήριξε ότι το ραντεβού ανανεώνεται για σε περίπου 60 ημέρες από τώρα. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτή η μικρή παράταση θα λειτουργήσει θετικά, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους διοργανωτές και στους ίδιους τους αθλητές να προετοιμάσουν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό και μεγάλο, ανταξιο των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως για αυτή την ιστορική συνάντηση.






