Ακυρώθηκε η πτήση της Χάποελ – Επηρεάζεται η προετοιμασία της πιθανούς αντιπάλου της ΑΕΚ

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ακύρωσε το ταξίδι της για προετοιμασία στη Βαρσοβία λόγω του κλεισίματος του εναέριου χώρου στο Ισραήλ μετά την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν.

Η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή έφερε άμεσα αποτελέσματα και στο ποδόσφαιρο, επηρεάζοντας τα πλάνα της Χάποελ Μπερ Σεβά, πιθανής αντιπάλου της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Η ομάδα του Ισραήλ επρόκειτο να ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης (20/6) για τη Βαρσοβία, όπου είχε προγραμματιστεί η καλοκαιρινή της προετοιμασία. Ωστόσο, μετά την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν, ο εναέριος χώρος του Ισραήλ έκλεισε, αναστέλλοντας κάθε πτήση από και προς τη χώρα.

«Μπλόκο» στην αναχώρηση λόγω της γεωπολιτικής έντασης

Η διοίκηση της Χάποελ Μπερ Σεβά ενημέρωσε τους παίκτες πως δεν θα μεταβούν στο αεροδρόμιο Ben Gurion, καθώς η πτήση ακυρώθηκε επ’ αόριστον. Το νέο πρόγραμμα θα επανεξεταστεί ανάλογα με τις εξελίξεις, με την ομάδα να βρίσκεται πλέον σε στάση αναμονής όσον αφορά την προετοιμασία της.

Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα