INAEK

UEFA: «Στον πάγο» οι διαιτητές του Σλάβια-Παναθηναϊκός

Έστω και… κατόπιν εορτής, δικαιώνονται τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τις απαράδεκτες διαιτησίες κόντρα στη...

Έστω και… κατόπιν εορτής, δικαιώνονται τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τις απαράδεκτες διαιτησίες κόντρα στη Σλάβια.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, τον βρήκε να αποκλείεται με το καλημέρα από τη Σλάβια Πράγας στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. 

Όπως θυμόμαστε βέβαια οι Πράσινοι είχαν έντονα και δικαιολογημένα παράπονα και στα δύο ματς με τους Τσέχους, κυρίως όμως στο πρώτο, όπου ο Γάλλος διαιτητής απέβαλε με μία απίστευτη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παλάσιος από το 40′ για υποτιθέμενο θέατρο, σε μία απόφαση που προκάλεσε οργή στο Τριφύλλι. 

Παράπονα όμως είχε ο Παναθηναϊκός και στη ρεβάνς με τη Σλάβια, ζητώντας πέναλτι κι αποβολή στο 43′ που δεν έδειξε ο Άγγλος διαιτητής Πίτερ Μπανκς, όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας γκρέμισε τον Σένκεφελντ μέσα στην περιοχή κι ενώ ήταν ήδη κιτρινισμένος, με αποτέλεσμα τότε ο Ολλανδός στόπερ να βγει για καιρό νοκ άουτ. 

 

Το SDNA είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή ότι η UEFA δικαίωνε τα παράπονα του Παναθηναϊκού κι εν τέλει το… έδειξε, με τη στάση της απέναντι και στους δύο διαιτητές. Σε ό,τι αφορά τον Μπουκέ που διηύθυνε το πρώτο παιχνίδι στην Πράγα, εδώ κι 1,5 μήνα δεν έχει πάρει ξανά παιχνίδι από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως πρώτος διαιτητής, παρά μόνο δύο ορισμούς ως τέταρτος. Στο Ίντερ-Μπάγερν 0-2 και στο χθεσινό Ισπανία-Ελβετία 1-2 στο Nations League.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα