Πρώην πρόεδρος Γιουβέντους: «Λάθος η απόκτηση του Ρονάλντο»
Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους, Τζιοβάνι Κόμπολι Γκίγκλ, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Γιουβέντους μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Πόρτο στους “16” του Champions League.
Πιο συγκεκριμένα, ο Τζιοβάνι Κόμπολι ήταν πρόεδρος από το 2006 μέχρι το 2006 στους “ασπρόμαυρους” και τόνισε ότι η “Παλιά Κυρία” δεν θα έπρεπε να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η μεταγραφή του Ρονάλντο ήταν ξεκάθαρα λάθος. Το είχα πει και στην πρώτη του μέρα όταν ήρθε στον σύλλογο. Είναι μεγάλος πρωταθλητής αλλά είναι πολύ ακριβός, αφού πληρώνεται 1 εκ. ευρώ ανά γκολ.
Ο Ανιέλι πρέπει τώρα να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, όμως δεν έχει σπουδαίους συνεργάτες γύρω του. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Πίρλο για την πορεία της ομάδας. Ο πρόεδρος πήρε ένα ρίσκο μαζί του, καθώς τον έπεισαν οι Παρατίτσι και Νέντβεντ. Ο Νέντβεντ ήταν ένας χαρισματικός παίκτης, αλλά δεν κάνει για αντιπρόεδρος της ομάδας»






