Παρελθόν από την Λα Κορούνια ο Λαμπρόπουλος, πάει Γερμανία
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα συνεχίσει στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Μπόχουμ.
Ο 29χρονος αμυντικός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο μισό με τη φανέλα της “Ντέπορ” (18 συμμετοχές, μία ασίστ), παρά την κακή πορεία της ομάδας του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα και μετά την τρίτη αλλαγή του προπονητή μέσα στη χρονιά, κάθισε σε αρκετά παιχνίδια στον πάγκο.
Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε από κοινού με τους διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο να δοθεί δανεικός προκειμένου να παραμείνει ενεργός. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
Η Μπόχουμ αγωνίζεται στη Zweiteliga και είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η προσθήκη του “Λαμπρό” τής προσφέρει εμπειρία και σίγουρα μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν ενόψει του δύσκολου δεύτερου μισού της σεζόν.






