INAEK

Βόλεϊ Ανδρών: Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση θέλει η ΑΕΚ

Η AEK ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών των πλέι οφ της Α’ Ζώνης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας...

Η AEK ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών των πλέι οφ της Α’ Ζώνης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών, αντιμετωπίζοντας τη Γλυφάδα την Τετάρτη (01/04, 21:00) στο κλειστό «Ο. Παπαδόπουλος».

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τη σειρά και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα του Αντώνη Τσακιρόπουλου έχει προετοιμαστεί με ιδιαίτερη προσοχή για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση. Η επιδίωξη είναι ξεκάθαρη: να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Γλυφάδας, κάνοντας το πρώτο από τα απαραίτητα βήματα για την πρόκριση.

Με θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της ενόψει και της δεύτερης αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (04/04). Ένα πιθανό 2-0 στη σειρά θα τη φέρει μία ανάσα από τον τελικό των πλέι οφ, όπου θα κριθεί η άνοδος στην Pre League.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα